Beste kampvrienden,

Na een lange tijd van onduidelijkheid besliste de regering op vrijdag 22 mei dat de jeugdkampen deze zomer mogen plaatsvinden. Hoera! Zo dachten we. Maar toen kregen we alle maatregelen, richtlijnen en verplichtingen die daarbij komen kijken. Bijna 30 pagina’s om precies te zijn. Groepen moeten bijvoorbeeld worden opgedeeld in ‘bubbels’ van maximum 50 personen, en die verschillende bubbels mogen onderling geen contact met elkaar hebben. Dit is een maatregel die een grote impact zou hebben op ons kamp en die we moeilijk zouden kunnen respecteren met meer dan 90 ingeschreven kinderen en ongeveer 40 stafleden. Dan restte ons de moeilijke keuze, wat doen we hiermee? Gaan we niet, of gaan we in beperkte vorm? Want ook op logistiek vlak zou het een grote uitdaging worden.Uiteindelijk hebben we, na grondig overleg, ervoor gekozen om enkel met de jongste groepen op kamp te gaan, dit wil zeggen de 9, 10, 11 en 12 jarigen. Helaas zal er daarom voor de 13 tot 16 jarigen dit jaar geen kamp kunnen plaatsvinden. 
Het is een keuze die we liever niet hadden willen maken, het kamp zal dit jaar dan ook zeker anders verlopen dan we gewoon zijn. We hopen op jullie begrip en vinden het natuurlijk zeer jammer voor de oudere kinderen. 
De ouders van de 9 tot 12-jarigen kinderen zullen via e-mail verdere uitleg en informatie ontvangen over het verloop van de kampweken.

Groetjes,
Kampteam Geistingen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven