Inschrijvingen gestart!

Naar jaarlijkse traditie gaan we weer met de jongeren van Geistingen op kamp. Dit jaar zullen we de tenten opnieuw opzetten op de Achelsendijk in Pelt. Wij staan alvast te popelen om deze zomer met jullie op kamp te gaan, we moeten alleen nog even wachten op onze overheid om te weten of dat mag, en onder welke voorwaarden.

Aan tafel, in de tenten en tijdens de spellen kunnen we niet de veilige afstand van elkaar houden die nu verplicht is. We hebben daarom ook de moeilijke keuze gemaakt dat we enkel op kamp willen gaan als dat in alle vrijheid kan. Omdat wij natuurlijk veel moeten voorbereiden kunnen we niet langer wachten. Daarom hebben we beslist om alvast te starten met de inschrijvingen, zodat we een idee krijgen met hoeveel we jullie weer mogen verwachten. Inschrijven is voorlopig vrijblijvend, we vragen daarom ook nog geen directe betaling tot er meer duidelijkheid is.

Iedereen die vorig jaar een kind had ingeschreven heeft een uitnodiging ontvangen via e-mail. Ook zal er via het online platform (Gimmi / Smartschool) van de lagere school een brief worden verstuurd.

Tot ziens op kamp!
Groetjes,
Kampteam Geistingen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven