Inschrijvingen kamp 2020

Beste kampvrienden,

Normaal beginnen we rond deze tijd met de inschrijvingen voor het kamp van 2020, dat zal doorgaan op onze vaste kampplaats in Pelt. Gezien de speciale situatie die op dit moment heerst in ons land en de rest van de wereld, i.v.m. het COVID-19 virus, gaan we dit nog even uitstellen. We hopen begin april meer nieuws te hebben hieromtrent. Wanneer er vanuit de overheid meer informatie beschikbaar komt kunnen wij ook een betere inschatting maken. We hebben met de school in Geistingen en Kessenich een afspraak gemaakt zodat we de ouders van de jongere kinderen kunnen informeren via het online Gimme-platform, in plaats van het traditionele uitdelen van briefjes in de klassen. Ouders waarvan de kinderen vorig jaar met ons mee op kamp zijn geweest, contacteren we zoals gewoonlijk ook via e-mail.

Wij houden natuurlijk alle richtlijnen en evoluties in de gaten zodat we de juiste beslissingen kunnen nemen om jullie kinderen een tof en vooral veilig kamp te bezorgen!

De data waarop de twee weken van het kamp zullen plaatsvinden kan u zoals gewoonlijk altijd terugvinden op deze pagina.

Als u nog vragen heeft kan u ons contacteren via het formulier op deze website. We proberen u dan een antwoord te geven op uw vragen in het mate van mogelijk.

Groetjes,
Kampteam Geistingen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven